EV - Oplaadpalen - Tesla Audi eTron - Doe het zelf zonnepanelen - Omvormers voor Zonnepanelen - Montagemateriaal voor Zonnepanelen

Auteur Topic: Energy Guard in Breda! De specialist in duurzame oplossingen!  (gelezen 2182 keer)

Jaap van de Sande

  • Gast
Energy Guard in Breda! De specialist in duurzame oplossingen!
« Gepost op: februari 15, 2014, 10:40:46 »
Energy Guard levert verschillende duurzame oplossingen voor verschillende soorten situaties. Bij Energy Guard kunnen bedrijven of particulieren terecht voor zonne-energie systemen, warmtepompen en zonne-boilers.

Voor meer informatie kijk op www.energy-guard.nl


Paul

  • Gast
Re: Energy Guard in Breda! De specialist in duurzame oplossingen!
« Reactie #1 Gepost op: februari 25, 2014, 17:13:09 »
Gaat van alles mis bij dit bedrijf. Begon bij de plaatsing, verkeerde omvormer, monteur komt meerdere afspraken niet na en laat meerdere keren niks van zich horen. Uiteindelijk na beklag op social media alles in orde. Vorige week een soort reset gehad op de omvormer, alle tellers op nul. Twee maal een mail gestuurd en nog steeds geen reactie op een simpele vraag wat er aan de hand kan zijn. Voor een investering van een paar duizend euro mag je toch wel wat service verwachten, blijkbaar niet bij Energy Guard. Er zijn trouwens meer mensen die klagen over de aftersales bij Energy Guard. Van plan om zonnenpanelen aan te schaffen? Dan zou ik dat zeker niet bij Energy Guard doen.