EV - Oplaadpalen - Tesla Audi eTron - Doe het zelf zonnepanelen - Omvormers voor Zonnepanelen - Montagemateriaal voor Zonnepanelen

Auteur Topic: Stappenplan  (gelezen 11135 keer)

Offline R. Schuurman

  • Meer dan 15.000 zonnepanelen aan ervaring!
  • Jr. Member
  • **
  • Berichten: 7
  • Karma: +0/-0
  • Beginner
    • Bekijk profiel
    • Morrenhof-Jansen Installatiebedrijven
Stappenplan
« Gepost op: juni 05, 2014, 08:59:26 »
Het stappenplan! Zijn zonnepanelen voor u interessant?
Niet iedereen is altijd even enthousiast over zonnepanelen, maar met zonnepanelen kan de energie die de elke geleverd word door de zon omgezet worden in stroom. Toch is het voor veel mensen een zeer interessante investering. Het rendement is veel hoger in vergelijking met het geld op de spaarrekening laten staan. Wij proberen u door middel van ons STAPPENPLAN helpen uit te zoeken of voor u de investering in zonnepanelen interessant is!

Stap 1 - Is uw dak geschikt?

Een vraag die u eerst moet stellen is of uw dak wel geschikt is voor zonnepanelen. Op welke windrichting zullen de zonnepanelen komen te liggen? Zuiden, westen, noorden, etc. Dit zal namelijk een grote invloed hebben op het rendement van de installatie. Wat voor soort dak is het? Dit zal invloed hebben op de het montagesysteem en de kosten daarvan. Essentiėle vragen die beantwoord moeten worden. Met verschillende tools (zonatlas en onze zonnecalculator) kunt u eenvoudig bekijken of uw dak geschikt is en krijgt u ook een indicatie van de kosten en de opbrengsten van dit zonnesysteem. Kijk hier voor stap 1 - Is uw dak geschikt?!

Stap 2 - Werking zonnepanelen?
Wanneer blijkt dat uw dak geschikt is voor zonnepanelen en u serieus overweegt om te investeren in zonnepanelen is het ook fijn om te weten hoe zonnepanelen werken. Wij proberen in deze stap de basis principes uit te leggen van de werking van zonnepanelen en de omvormer.

Stap 3 - Misverstanden zonnepanelen
In deze stap proberen wij fabels die wij horen met betrekking to zonnepanelen, omvormers, etc. uit de wereld te helpen.

Stap 4 - Productkeuze
Na de eerste drie stappen te hebben doorlopen kunt u een weloverwogen beslissing maken om over te gaan op een investering in zonnepanelen. Maar u zult toch nog een keuze moeten maken uit de verschillende producten. Wat voor montagesysteem, poly- of monokristallijne zonnepanelen, wat voor omvormer. Gelukkig hebben wij een breed en diep assortiment zodat wij een installatie kunnen aanbieden die aangepast is aan uw situatie. Op deze manier kunt u maximaal rendement halen uit uw zonnesysteem.
 
Stap 5: Offerte aanvragen of een antwoord op een vraag?
Als u dan een keuze heeft gemaakt moet u alleen nog een offerte bij ons aanvragen! Dit kan door middel van ons contactformulier of door ons te bellen. Natuurlijk kunt u als er toch nog vragen zijn ook contact met ons opnemen. Kijk hier voor Stap 5 - Informatie of offerte aanvragen.

www.morrenhof-jansen.nl/pagina/zonnepanelen