EV - Oplaadpalen - Tesla Audi eTron - Doe het zelf zonnepanelen - Omvormers voor Zonnepanelen - Montagemateriaal voor Zonnepanelen

Auteur Topic: 100procentgroen.eu Zonne-energie specialist 100 procent groen te zeewolde  (gelezen 1716 keer)

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 940
  • Karma: +11/-0
  • Duurzame Energie is de toekomst
    • Bekijk profiel
    • 21 Zonne Energie - voor een groener nederland
Elk dak is uniek! De oppervlakte, de lokatie, het type, de richting waar het dak naar toe wijst en de accesoires die u op uw dak heeft laten plaatsen zijn allemaal elementen waar rekening mee gehouden moet worden bij het uitzoeken van het ideale zonnepanelensysteem voor uw dak.

Daarom kunt u bij ons een offerte op maat laten maken. Samen met u gaan wij kijken hoe wij het hoogste rendement uit uw dak kunnen halen. Er wordt tevens voor u een gespecificeerde daktekening  gemaakt waarop u kan zien hoe de panelen geplaatst gaan worden. Al onze zonnepanelen hebben een + tolerantie. Dit houdt in dat als u een zonnepaneel van 250 Wp koopt dat u ook krijgt waarvoor u betaalt en niet minder.

Wij werken alleen met A- klasse zonnepanelen als Yingli, Suntech, Axitec, Luxor, Samsungs, Bosch en Q cells. Dit zelfde geldt voor de omvormers, het hart van het systeem, SMA, Kostal, Kaco en Power one.Het systeem wordt op uw platte dak bevestigt met het K2 montagesysteem waarbij veiligheid en precisie uitgangspunten zijn geweest voor het ontwerp van de constructie.De montagesystemen voor zonne-energie van K2 garanderen gemoedsrust dankzij het gebruik van materialen van hoge kwaliteit, een uitzonderlijk vakmanschap en zorgvuldig bestudeerde oplossingen die de installatie vergemakkelijken.

Voor de schuine daken hebben wij gekozen voor het montagesysteem van Click fit. U kunt een offerte aanvragen inclusief montage.Bent u een handige doe het zelfer? Door het "plug and play" systeem is het voor een man of vrouw zoals u prima zelf te installeren.

Voor meer informatie beoek hun website : http://www.100procentgroen.eu/