EV - Oplaadpalen - Tesla Audi eTron - Doe het zelf zonnepanelen - Omvormers voor Zonnepanelen - Montagemateriaal voor Zonnepanelen

Antwoord

Waarschuwing: er is al ten minste 320 dagen geen nieuw bericht geplaatst in dit topic.
Tenzij je zeker weet dat je hier wilt reageren, overweeg je beter om een nieuw topic aan te maken.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.

Naam:
E-mail:
Onderwerp:
Berichticoon:

Bijlage:
(Wis bijlage)
(meer bijlagen)
Beperkingen: 4 per bericht, maximale totale grootte: 40000 KB, maximale individuele grootte: 40000 KB
Verificatie:
een plus negen:

sneltoetsen: gebruik alt+s om te verzenden/posten, of alt+p om te bekijken


Samenvatting van topic

Geplaatst door: admin
« Gepost op: juli 08, 2014, 10:03:06 »

Op 06-02-2014 is Visser Glazenwasser 7 Schoonmaakbedrijf te Enschede (Overijssel) door de rechtbank in Overijssel failliet verklaard. (helaas)
Geplaatst door: Tinneke
« Gepost op: januari 11, 2014, 13:38:00 »

Ik laat mijn zonnepanelen ook wassen eens per jaar en tijdens het wassen zie ik het rendement al weer stijgen. Ik vergelijk het maar met mijn velux dakraam, als ik die 5 jaar niet was dan krijg je hem bijna niet meer schoon. Zo is het ook met zonnenpanelen. Via de website www.zonnepanelen-wassen.nl kreeg ik gratis 3 offertes binnen en heb daar de goedkoopste firma uitgekozen.
Geplaatst door: visser schoonmaak
« Gepost op: mei 06, 2013, 21:06:58 »

Zonnemodules zijn niet zelfreinigend en worden vuil door de stofdeeltjes in de lucht en regen. Regen spoelt namelijk de zonnemodules maar voor een klein gedeelte schoon, maar bevat ook heel veel stof- en roetdeeltjes die achterblijven op de modules.

Naast het lagere rendement, zullen installaties met vervuilde zonnemodules ook langzamer opstarten. Bovendien bestaat de kans dat het vuil en tensiden(dit zijn stoffen die uw oppervlakte aantasten) na verloop van tijd gaan inbranden, waardoor de modules beschadigd worden. En dus de kans bestaat dat uw panelen niet meer functioneren en u uiteraard voor hoge reparatiekosten komt te staan.
Visser Glazenwasser & Schoonmaakbedrijf heeft de beschikking over een eigen reinigings installatie, waarmee 100% schoon water wordt gemaakt. Dit is zeer geschikt is voor het reinigen van uw PV installatie (zonnemodules), omdat het streeploos opdroogt en bovendien is het gebruik maken van chemicaliŰn zeer schadelijk voor uw zonnepanelen.
Veel collega bedrijven werken met het osmose systeem, enkel het osmose systeem is niet afdoende om uw zonnepanelen te reinigen en de duurzaamheid en efficiŰntie te verhogen!!laat u dan ook niet misleiden 99% van de osmose systemen leveren een water kwaliteit van enkel 87% en niet de 98% die men aangeeft. Het door ons gebruikte systeem levert een waterkwaliteit op van 0 ppm op dit wil zeggen dat alle mineralen en kalk delen uit het water zijn verwijderd en dit is van zeer groot belang voor uw zonnemodules!
U zult zien dat zelfs tijdens het schoonmaken het rendement van uw installatie al omhoog gaat!.

wij adviseren u met klem niet zelf te gaaan poetsen op uw zonnepanelen dit veroorzaakt namelijk onzichtbare tot zichtbare schade!! iets wat veel mensen doen is met een tuinslang uw zonnepanelen afspoelen wanneer het erg warm weer is ook dit raden wij met klem af! de kans dat door het temperatuurverschil uw glas kapot springt is erg groot! de aanschaf van een pv installatie is een erg grote investering daarom adviseren wij u ook nogmaals met klem laat het reinigen over aan de specialist een door installateurs erkend reiniging en onderhoudsbedrijf!!
de kosten zijn laag en niet de moeite waard om er zelf uw tijd en energie in te stoppen met het risico dat u zelf schade veroorzaakt!!

Onderhoudscontract.

Zoals u hier boven heeft kunnen lezen is het dus van groot belang dat u uw zonnecollectoren op frequente basis laat reinigen door een specialistisch bedrijf.
Visser glazenwasser & schoonmaakbedrijf te Hengelo bied u als klant een onderhoudscontract op maat aan!
U bepaalt als klant zelf hoe frequent u de modules gereinigd wenst te hebben en aan de hand daarvan bieden wij u een onderhoudscontract op maat aan.

Door dat u een onderhouds contract aangaat bespaard u niet alleen veel kosten maar ook worden de zorgen omtrent de reiniging van uw modules uit handen genomen.
U krijgt aan de hand van de frequentie van reinigen van ons de exacte datums waarop uw modules gereinigd worden en u hoeft dus niets zelf meer te regelen!

Doordat Visser glazenwasser & schoonmaakbedrijf een allround schoonmaakorganisatie is kunnen wij u veel meer bieden dan een doorsnee collega onderneming!

Stel u kiest als klant voor een onderhoudscontract op maat, wat is dan voor u van belang?

*een betaalbare prijs
*hoge kwaliteit
*hoge service en een goede communicatie

Zoals hierboven vernoemd zijn wij een allround schoonmaakbedrijf en dus actief op alle facetten in de schoonmaak branche .
Ons bedrijf is tevens gespecialiseerd in glasbewassing reiniging van boei en trespa beplating en het reinigen en repareren van dakgoten.

Stel u gaat met ons een onderhoudscontract aan maar wenst alle schoonmaakwerkzaamheden die u uitbesteed aan bedrijven ondergebracht te hebben bij een bedrijf?
Bij ons is dat mogelijk wij bieden u de mogelijkheid om de reiniging van uw zonnepanelen en de glasbewassing van uw woning of bedrijfspand in het zelfde onderhoudscontract op te nemen!

Ook voor de glasbewassing geld dat u als klant bepaald hoe frequent uw ramen gewassen dienen te worden,doordat u de glasbewassing en het reinigen van uw zonnepanelen in het zelfde onderhoudscontract voegt bespaard u alleen op de glasbewassing al 20% per jaar!!

Het voordeel naast de kosten besparing is ook dat u eenmaal de kosten van uw onderhoudscontract voldoet en het gehele jaar zonder kosten zit.
Natuurlijk snappen wij van Visser glazenwasser & schoonmaakbedrijf dat het kan zijn dat u liever gespreid betaald,dit is bij ons ook zeker een mogelijkheid u kunt namelijk kiezen uit 1 betalingstermijn 2 termijnen 3 termijnen of 4 termijnen.

Heeft u intresse om u eenmaal of 2 maal per jaar uw dakgoten te laten reinigen door ons bedrijf? Ook deze dienst kunt u laten opnemen in uw onderhoudscontract en ook hier bespaard u dan al snel 20% per jaar in!!

Nog een belangrijk onderwerp waar wij u nog graag van op de hoogte wensen te brengen is onze eigen 24/7 calamiteitendienst.
Doordat u een onderhoudscontract met ons aangaat kunt u namelijk tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van onze calamiteiten en betaald u GEEN voorrijkosten.
Dit kan makkelijk zijn wanneer u bijvoorbeeld met een waterlekkage te kampen heeft,of wanneer er door extreme vervuiling uw zonnepaneel ineens niet meer werkt!

Hebben wij u aan de hand van onze brochure ge´nteresseerd? En wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neemt u dan contact met ons op of bekijk u onze website eens!!Visser glazenwasser & Schoonmaakbedrijf
Saterslostraat 11
7557 WD Hengelo
Tel:074-7501741
Email: info@visser-schoonmaak.nl
Web: http://www.visser-schoonmaak.nl
Kvk:57785295