Zonne Energie Forum - zonne-energie voordelen en nadelen van zonnepanelen, duurzame groene energie

Energie bezuinigen => LED's => Topic gestart door: lmeuris op april 28, 2011, 08:28:46

Titel: LEDLAMPEN en GARANTIE
Bericht door: lmeuris op april 28, 2011, 08:28:46
 ??? weet iemand de richtlijnen bij garantie omtrent de garantie bij de LEDlampen. De grote spots zijn nog erg prijzig en op de verpakking praat men over een levensduur van tienduizenden branduren. Stel, die lamp gaat binnen 1 jaar defect: dan zou dat garantie moeten zijn??? Ik zou dan terug naar de winkel gaan en daar loop ik tegen het volgend probleem aan (deze ervaring opgedaan bij mijn bouwmarkt): men kan niet controleren of dit de lamp is die bij de kassabon hoort!! sowieso onzin, want deze lampen zijn er nog niet zolang en ga ik zelf uit van toch een paar jaar garantie?? Heeft hier iemand ook ervaringen mee of weet iemand de juiste richtlijnen omtrent de garantieregeling bij LEDlampen???
Titel: Re: LEDLAMPEN en GARANTIE
Bericht door: Camperpunt op april 13, 2013, 08:48:49
Ledlampen moeten meegaan voor de normale levensduur van deze lampen, als men dus aangeeft dat ze heel lang meegaan mag je dat ook verwachten. Zie http://camperpunt.nl/garantie/ (http://camperpunt.nl/garantie/)
Titel: Re: LEDLAMPEN en GARANTIE
Bericht door: carvalhoribeiro01 op april 15, 2013, 06:55:10
LED-verlichting, of light-emitting diodes, zijn zeer efficiŽnte lichtbronnen die langer dan traditionele gloeilampen. LED-lampen zijn van energiebesparing.