Subsidies zonnepanelen - Gratis offerteaanvraag - Zonnepanelen kopen - Montagemateriaal voor Zonnepanelen

Auteur Topic: De Samsung WF80F7E6P6W is voorzien van de innovatieve Eco Bubble-technologie  (gelezen 18128 keer)

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 971
  • Karma: +11/-0
  • Duurzame Energie is de toekomst
    • Bekijk profiel
    • 21 Zonne Energie - voor een groener nederland
Samsung WF80F7E6P6W Samsung Eco Bubble wasmachine

De Samsung WF80F7E6P6W is voorzien van de innovatieve Eco Bubble-technologie. Deze technologie gebruikt lucht en water om het wasmiddel op te lossen. Er worden krachtig reinigende schuimbellen aangemaakt die evenredig worden verdeeld over het wasgoed en 40 keer sneller dan normaal in de stoffen doordringen zodat uw was perfect schoon wordt. Voor de Eco-Bubble technologie is geen warm water nodig waardoor er tot wel 70% minder energie wordt verbruikt. Uiterst efficiënt en duurzaamDe Samsung WF80F7E6 is voorzien van een koolborstelloze motor. Dankzij deze motor ontstaat er geen wrijving tussen de motor en de borstels waardoor energieverspilling wordt vermeden en de motor uiterst efficiënt werkt. Hierdoor krijgt de wasmachine het energielabel A+++. Er treedt minder slijtage op waardoor de wasmachine langer mee gaat.

Daarnaast is deze innovatieve motor ook nog eens veel stiller en laat de trommel draaien tot 1600tpm.Milieuvriendelijk reinigen van de wastrommelDe Samsung WF80F7E6 heeft een milievriendelijke Eco Drum Clean-functie. Met 1 druk op de knop laat u de wasmachine op een hoog toerental laten draaien met warm water tot 70°C.

Hiermee verdwijnen wasmiddelresten, vuil en bacteriën die geurtjes veroorzaken en wordt uw wastrommel weer helemaal schoon. Diamond Drum trommelDe Diamond Drum trommel in de Samsung WF80F7E6 zorgt ervoor dat uw favoriete kleding niet slijt en beschadigt. De trommel heeft een diamantvormig reliëfprofiel met verzonken gaatjes. Dit voorkomt dat het wasgoed blijft haken en zorgt er tevens voor dat het wasgoed op een veilige manier toch goed schoon wordt. De wascapaciteit van deze trommel bedraagt 8 kilo.Samsung Smart CheckMocht er een probleem ontstaan met de wasmachine hoeft u niet direct een monteur te bellen. De wasmachine vertelt je als eerste wat er aan de hand is. Smart Check detecteert fouten en stelt daarvan snel de diagnose, waarna eenvoudige oplossingen voor het probleem worden aangedragen met behulp van een smartphone met LED-scanning. Crystal Gloss DesignIn plaats van de alledaagse,

vierkante vorm, is de voorkant licht gebogen voor een esthetischer vormgeving. Hij is voorzien van Samsung’s Touch of Color-technologie die de rand van de deur een diepe en elegante transparantie geeft. Het grote LED scherm is voorzien van platte toetsen die op de lichtste aanraking reageren.

Stain AwayStain Away maakt gebruik van de Eco Bubble-technologie voor het grondig, voorzichtig en effectief reinigen van kleding. De meest voorkomende vlekken zoals tomaat, wijn, bloed, chocola en gras worden eenvoudig verwijderd net als de minder voorkomende vlekken. WaterbeschermingDe Aqua Control-technologie van Samsung beschermt je vloer tegen waterschade.

 De toevoerslang is voorzien van een waterstop die reageert op een digitale lekkagesensor. Een ongeluk kan altijd gebeuren… maar u hoeft zich in elk geval geen zorgen te maken dat het bij u thuis gebeurt.Keramisch verwarmingselement De Samsung WF80F7E6 is voorzien van een keramisch verwarmingselement. Keramische verwarmingselementen voorkomen kalkvorming, waardoor op termijn meer stroom wordt verbruikt. Er hoeft dus geen speciaal wasmiddel gebruikt te worden om kalkresten op te lossen. Daarnaast is een keramisch verwarmingselement efficiënter dan een conventioneel element wat weer gunstig is voor uw energierekening.

Voor meer informatie klik hier

Om deze online te kopen klik hier