Subsidies zonnepanelen - Gratis offerteaanvraag - Zonnepanelen kopen - Montagemateriaal voor Zonnepanelen

Antwoord

Waarschuwing: er is al ten minste 320 dagen geen nieuw bericht geplaatst in dit topic.
Tenzij je zeker weet dat je hier wilt reageren, overweeg je beter om een nieuw topic aan te maken.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.

Naam:
E-mail:
Onderwerp:
Berichticoon:

Bijlage:
(Wis bijlage)
(meer bijlagen)
Beperkingen: 4 per bericht, maximale totale grootte: 40000 KB, maximale individuele grootte: 40000 KB
Verificatie:
twee plus drie:

sneltoetsen: gebruik alt+s om te verzenden/posten, of alt+p om te bekijken


Samenvatting van topic

Geplaatst door: admin
« Gepost op: februari 09, 2013, 11:56:17 »

Waarom zonnepanelen plaatsen?


De zon, een van de krachtigste energie bronnen op deze aarde! En nog steeds zijn er veel te weinig mensen die gebruik maken van deze gratis energie.

Zonnepanelen zijn zogenaamde 'fotovoltasche installaties' (PV-installaties). Deze zonnepanelen zetten het zonlicht dat op de panelen valt om naar een elektrische stroom, deze elektrische stroom kun je gebruiken voor je huishouden. Wanneer deze zonnepanelen meer opwekken dan dat u verbruikt kunt u de overige stroom terugsturen naar het net voor een vergoeding. Wanneer u een zonnepanelen pakket installeert wekt u dus energie op (uitgedrukt in kilowattuur: kWh), en dus hoeft die energie niet in een krachtcentrale te worden opgewekt.

Vanwege de hoeveelheid zonnestraling overdag - en vooral in de middag - zorgt de opgewekte stroom uit uw zonnepanelen-installatie voor een afname van de capaciteitsvraag van energie krachtcentrales. U gaat op dit moment dus minder stroom afnemen omdat u uw eigen stroom aan het opwekken bent. Na de industrile revolutie en de digitale revolutie staan we aan het begin van de energie revolutie.

Doordat mensen individueel hun eigen stroom gaan opwekken met behulp van zonnepanelen bestaat de kans dat er in de toekomst helemaal geen grote energie leveranciers meer nodig zijn. Van consument naar producent! Bekijk onderstaande documentaire om wat meer informatie te krijgen over zonnepanelen en deze nieuwe revolutie.

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1294724