Zonne Energie Forum - zonne-energie voordelen en nadelen van zonnepanelen, duurzame groene energie

Hot Zonne Energie Nieuws => FAQ => Topic gestart door: admin op maart 03, 2020, 21:53:47

Titel: Heeft het #coronavirus #COVID-19 invloed op levering van zonnepalenen
Bericht door: admin op maart 03, 2020, 21:53:47
De fabriek van de wereld staat stil.

Door het coronavirus is de productie van zonnepanelen in China vrijwel volledig opgeschort. Nederlandse importeurs zijn het oneens over mogelijke tekorten en prijsstijgingen.

Analisten van ROTH Capital Partners stelden eerder deze week dat de wereldwijde zonne-energiesector binnenkort mogelijk geconfronteerd wordt met tekorten. De redactie van Solar Magazine trok langs de velden en vroeg groothandels en importeurs van zonnepanelen en omvormers naar hun verwachtingen (red. dit artikel wordt bij ontvangst van reacties voortdurend geüpdatet). Een deel van de partijen verwacht tekorten en ook prijsstijgingen worden daarbij niet uitgesloten.


Wat denk jij dat de invloed is of zal zijnBron : https://solarmagazine.nl/nieuws-zonne-energie/i20520/coronavirus-groothandels-en-importeurs-oneens-over-mogelijk-tekort-aan-zonnepanelen
Titel: Re: Heeft het #coronavirus #COVID-19 invloed op levering van zonnepalenen
Bericht door: Erik op maart 05, 2020, 20:51:41
Ik hoop het van niet maar zag wel op een website >>

https://www.solar-bouwmarkt.nl/g8-duo-350wp-perc.html


Dit paneel is ondanks de corona-crisis ruim op voorraad en kan direct geleverd worden.


 

De nieuwe G8 Q.PEAK DUO monokristallijnen zonnepanelen van Q CELLS onderscheiden zich door het mooie design en de bijzonder hoge prestaties, dankzij de innovatieve Q.ANTUM DUO halfcellen technologie. Het Q.ANTUM’s paneelconcept is gecombineerd met ultramoderne halfcellen, waardoor uitstekende prestaties worden bereikt onder reële omstandigheden - zowel met lage intensiteit van de zonnestraling als met warme, heldere zomerdagen. De Q.Antum DUO halfcellen zorgen voor 3% meer vermogen.