Subsidies zonnepanelen - Gratis offerteaanvraag - Zonnepanelen kopen - Montagemateriaal voor Zonnepanelen

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Berichten - R. Schuurman

Pagina's: [1]
1
Morrenhof-jansen Duurzaam / Re: MONOKRISTALLIJN Yingli Panda BLACK YL 250 C30-b
« Gepost op: augustus 25, 2014, 16:52:21 »
Wij importeren inderdaad zelf! Alleen passen wij tegenwoordig andere zonnepanelen toe bij onze installaties. Deze zonnepanelen hebben een even hoge kwaliteit, maar tegen een scherpere prijs!! Kijk voor actuele prijzen en producten op www.morrenhof-jansen.nl

2
Morrenhof-jansen Duurzaam / Stappenplan
« Gepost op: juni 05, 2014, 08:59:26 »
Het stappenplan! Zijn zonnepanelen voor u interessant?
Niet iedereen is altijd even enthousiast over zonnepanelen, maar met zonnepanelen kan de energie die de elke geleverd word door de zon omgezet worden in stroom. Toch is het voor veel mensen een zeer interessante investering. Het rendement is veel hoger in vergelijking met het geld op de spaarrekening laten staan. Wij proberen u door middel van ons STAPPENPLAN helpen uit te zoeken of voor u de investering in zonnepanelen interessant is!

Stap 1 - Is uw dak geschikt?

Een vraag die u eerst moet stellen is of uw dak wel geschikt is voor zonnepanelen. Op welke windrichting zullen de zonnepanelen komen te liggen? Zuiden, westen, noorden, etc. Dit zal namelijk een grote invloed hebben op het rendement van de installatie. Wat voor soort dak is het? Dit zal invloed hebben op de het montagesysteem en de kosten daarvan. Essentile vragen die beantwoord moeten worden. Met verschillende tools (zonatlas en onze zonnecalculator) kunt u eenvoudig bekijken of uw dak geschikt is en krijgt u ook een indicatie van de kosten en de opbrengsten van dit zonnesysteem. Kijk hier voor stap 1 - Is uw dak geschikt?!

Stap 2 - Werking zonnepanelen?
Wanneer blijkt dat uw dak geschikt is voor zonnepanelen en u serieus overweegt om te investeren in zonnepanelen is het ook fijn om te weten hoe zonnepanelen werken. Wij proberen in deze stap de basis principes uit te leggen van de werking van zonnepanelen en de omvormer.

Stap 3 - Misverstanden zonnepanelen
In deze stap proberen wij fabels die wij horen met betrekking to zonnepanelen, omvormers, etc. uit de wereld te helpen.

Stap 4 - Productkeuze
Na de eerste drie stappen te hebben doorlopen kunt u een weloverwogen beslissing maken om over te gaan op een investering in zonnepanelen. Maar u zult toch nog een keuze moeten maken uit de verschillende producten. Wat voor montagesysteem, poly- of monokristallijne zonnepanelen, wat voor omvormer. Gelukkig hebben wij een breed en diep assortiment zodat wij een installatie kunnen aanbieden die aangepast is aan uw situatie. Op deze manier kunt u maximaal rendement halen uit uw zonnesysteem.
 
Stap 5: Offerte aanvragen of een antwoord op een vraag?
Als u dan een keuze heeft gemaakt moet u alleen nog een offerte bij ons aanvragen! Dit kan door middel van ons contactformulier of door ons te bellen. Natuurlijk kunt u als er toch nog vragen zijn ook contact met ons opnemen. Kijk hier voor Stap 5 - Informatie of offerte aanvragen.

www.morrenhof-jansen.nl/pagina/zonnepanelen

3
In Nieuwleusen zijn compleet duurzame starterswoningen gebouwd. Deze woningen zijn allemaal voorzien van een indak montagesyteem voor de zonnepanelen en warmtepompen. Met dit montagesysteem voor de zonnepanelen lijken de zonnepanelen n geheel te vormen en vervangen ze de dakpannen! Kijk hier voor het resultaat http://www.morrenhof-jansen.nl/pagina/indak_nieuwleusen

http://www.morrenhof-jansen.nl/pagina/zonnepanelen

4
Morrenhof-jansen Duurzaam / Grote belangstelling voor regeling zonnepanelen
« Gepost op: januari 08, 2013, 10:11:36 »
Wilt u als particulier investeren in duurzame elektriciteit met zonnepanelen? In Den Haag willen zij de stap om een investering te doen in duurzame energie vergemakkelijken. Dit doen aan de hand van een subsidie op zonnepanelen. Particulieren kunnen vanaf 2 juli 2012 subsidie aanvragen voor zonne-installaties (zon-PV). De regeling wordt uitgevoerd door Agentschap NL. Zij doen dit in opdracht van het ministerie van Economische zaken.
 
 
 
Grote belangstelling voor subsidieregeling zonnepanelen
Door de grote belangstelling van deze subsidie vorig jaar heeft Het ministerie van Economische Zaken besloten de subsidie van 2012 ( 21.550.000) voort te zetten en voor 2013 zelfs een groter bedrag beschikbaar te stellen. Het nieuwe budget van 29.332.000 dat beschikbaar is voor 2013 is door de grote belangstelling al op 20 december 2012 door het Ministerie vrij gegeven. In totaal is er voor deze subside regeling dus 50.882.000,- beschikbaar.
 


Digitaal indienen
De subsidie voor zonnepanelen kunt u digitaal aan vragen door middel van het eLoket op de website van AgentschapNL. Het digitaal aanvragen heeft het voordeel dat er geen aanvraagformulier ondertekent hoeft te worden en deze hoeft ook niet uitgeprint te worden door de bezoeker. Door deze manier van aanvragen kan het AgentschapNL de aanvragen sneller behandelen en heeft u dus eerder het bedrag op uw rekening staan. Nadat u een aanvraag heeft gedaan krijgt u meteen een digitale bevestiging van deze aanvraag. Zo weet u zeker dat de aanvraag in goede orde is ontvangen. Zit u over een investering in duurzame energie te denken en wilt u weten of u aanmerking komt, kijk dan hier Kom ik in aanmerking? Voor meer informaite met betrekking tot deze subsidie en hoe u deze moet aanvragen moet u op volgende link kijken Aanvragen.
 
Subsidiebedrag
De subsidie geld voor een installaties met zonnepanelen met een minimaal vermogen van 0,601 kWp (kilowattpiek) tot en met maximaal vermogen van 3,5 kWp. Hoeveel zonnepanelen dit precies zijn hangt af van het vermogen van het gebruikte zonnepaneel. Van de gemaakte kosten kunt u dan 15% als subsidiebedrag terugvragen. Echter het maximale geldbedrag dat u kunt terugvragen is 650 euro. Als een installatie groter is dan 3,5 kWp (kilowattpiek) wordt het subsidie bedrag als volgt berekend: 15% van de gemaakte kosten maal 3,5. Deze uitkomst wordt dan weer gedeeld door het vermogen in kWp van de pv-installatie.
 
Onder de kosten van de installatie worden de volgende onderdelen bedoeld: De zonnepanelen, montagesysteem, omvormers en al het toebehoren. De kosten die eventueel komen kijken bij de installatie, de arbeids- en verbouwingskosten, worden niet betrokken bij uw aanvraag.
 
Meer informatie
Als u nog meer informatie wilt over deze subsidie kunt u altijd de website van AgentschapNL raadplegen.
 

5
15 % SUBSIDIE op zonnepanelen gaat in op maandag 2 juli 2012 en is aan te vragen met de DigiD

De regeling vloeit voor uit het begrotingsakkoord dat is gesloten tussen vijf partijen in de Tweede Kamer. In totaal is er dit jaar voor de subsidie en de uitvoering van de regeling maximaal 22 miljoen beschikbaar. Daarmee kunnen zeker 30.000 aanvragen worden gehonoreerd.
 
Genoeg energie
 Per installatie wordt maximaal 650 subsidie verstrekt, wat neerkomt op een vermogen van 3,5 kilowatt. Hiermee kan voor een gemiddeld huishouden genoeg energie worden opgewekt.
 
Zonnepanelen en apparatuur
 De subsidie hoeft niet van tevoren te worden aangevraagd en wordt uitbetaald op basis van een getekende overeenkomst met het bedrijf dat de panelen verkoopt en installeert. Niet alleen voor de kosten van de zonnepanelen maar ook van de bijbehorende apparatuur kan subsidie worden aangevraagd.
 
Aanvraag met DigiD
 Particulieren kunnen subsidie aanvragen met DigiD via het elektronisch loket van AgentschapNL met de digitale versie van een getekende overeenkomst op of na 2 juli 2012. Per adres kan n aanvraag worden ingediend.
 
kijk voor meer informatie en de prijzen van een zonnesysteem inclusief subsidie op onze website www.morrenhof-jansen.nl

6
Vanaf 1 juli krijgen kleinverbruikers een subsidie van 15 procent op de aanschafprijs van zonnepanelen. De regeling gaat in per 1 juli 2012. De subsidiepot is 22 miljoen euro groot in 2012. In 2013 is er nog eens 30 miljoen euro beschikbaar. Dit staat in het vandaag openbaar geworden Lenteakkoord. Kijk voor meer informatie op www.morrenhof-jansen.nl

7
Morrenhof-Jansen heeft als eerste in Nederland de beschikking over MONOKRISTALLIJNe Yingli Panda BLACK YL 250 C30-b zonnepanelen. Voor een hele gunstige prijs heeft u niet alleen mooie maar kwalitatief zeer goede zonnepanelen. voor meer informatie kijk op onze website www.morrenhof-jansen.nl

Pagina's: [1]